sábado, 30 de octubre de 2010

Ens estrenem!

Estrenem el blog 29ous amb la intenció de crear un espai on poder parlar sobre les bicicletes de 29” i tot el que els envolta.

Som conscient que no som els primers ni els descobridors de les 29” però la nostre relació amb les 29” es remunta al 2007, quan a casa nostre ni la premsa especialitzada sabia el que era quasi be.

Avui en dia, 3 anys més tard, les bicis de 29” ja es comencen a veure tímidament. Som del parè que aquest tipus de bicicletes aporten un seguit d’avantatges que no es poden passar per alt tot i que això no vol dir que a partir d’ara totes les bicis hagin de ser de 29” de la mateixa manera que no totes les bicis han de ser de doble suspensió o rígides.

En l’actualitat, son moltes les marques que incorporen diferents models de 29” per mirar d’oferir un ampli ventall de productes per arribar a tots els usuaris i fins hi tot n’hi ha que opten per seguir fil per randa les seves conviccions i s’atreveixen a especialitzar-se només en la fabricació de bicicletes de 29”.

Les 29” no han sigut producte d’una revelació divina o de la inspiració d’algun prodigi de les bicis, o una nova moda. Les 29” han sigut el fruit d’una evolució que s’ha anat gestant durant anys, i no ha estat per casualitat que la seva explosió hagi sigut als Estat Units.

Tots aquets aspectes poc coneguts els anirem descobrint mica en mica junt amb entrevistes a personatges amb prou experiència per opinar, novetats i temes relacionats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario