domingo, 31 de octubre de 2010

1º concentració de 29ers de Catalunya



Quan encara no havien posats els carrers, als límits entre la ciutat i de Collserola va tindre lloc la primera trobada de 29ers de la qual mai s’hagi tingut constància. Fred, nervis, tensió, cares conegudes i a la fi va arrencar. De forma respectuosa comencen a enfilar cap a munt tots els assistents, el Charlie! i el David, amb la intenció de formalitzar la convocatòria i que les dos Niner’s es coneguin.




Per un costat la flamant Niner Air9 Carbon i per l’altre la ja rodada Niner SIR9, la Niner  Demo Bike d’Espaibici que ha tingut l’oportunitat de ser la primera 29er en corre una cursa tant emblemàtica com L’hexagonal, coneguda també com el Tour de França en BTT, i la Transmaurienne. En aquesta ocasió la Niner SIR9 va aparèixer equipada amb pinyó fixe i tant sols amb el fre de davant, la causa? Un test que s’estava duent a terme i que finalitzava aquell mateix dia, cosa que volia dir que en pocs dies recuperaria les marxes.



Al acabar, acordem organitzar una segona concentració de 29” més multitudinària, només que aconseguim un 50% més de participació ja estarem contents.

Si ets un freaky de les 29”, ja ho saps, estigues atent als senyals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario