martes, 25 de enero de 2011

Rodacorriols testant una 29ous


Avui us presento el testimoni del Ferran, un altre boig de les bicis, que ha catat un bici de 29” per primer cop.

En el seu blog ha penjat les sensacions que li ha produït anar amb una bici de rodes grans i totalment rígida, i pel que sembla, li ha agradat força, i això és un problema per dos motius, el primer, per que entre la bici de muntanya, el tàndem de muntanya, la Brompton, i les bicis de la parella, al final hauran de dormir al replà de l’escala, i el segon problema, serà haver de decidir cada dia  amb quina bici surt...

Bé, aquí us deixo el començament del article del seu blog:

29er Espaibici

Per fi he pogut provar les rodes grans, és el que toca :) Fa uns anys van ser les dobles i ara entren les 29er, els usuaris determinarem on ens sentim més còmodes. Per diversos motius, porto temps donant-li voltes a fer el canvi al nou format i un dia, parlant amb en David d'Espaibici sobre models de 29", em va recomanar provar-la i sortir de dubtes. I fet! Aquest cap de setmana he pogut fer 100km en tres sortides amb la 29er Demotest de la botiga.

Per continuar lleguin l'article, punxa aquí!!!!

1 comentario:

  1. Ara ja farà un any que combino 26 amb 29, de fet el meu primer contacte amb una 29ou va tenir lloc a les 24ore Finale Ligure, allà vaig tenir l'oportunitat de llogar una Niner de demo i encara que en aquella ocasió estava equipada amb SS, les sensacions varen ser molt bones, molt ràpides pel tipus de circuit que es feia.

    Varen passar uns mesos de transició i entre els companys varem fer el salt i varem adquirir de cop 3 Niner's EMD amb forca de carbó i una Air també amb forca de carbó, les Air carbon al febrer encara no havien donat llum al mercat, als USA sí, però ens varem decantar per l'opció EMD ja que era un quadre "barat" i si no ens sortia bé l'operació era tot el que perdiem.

    Ara, passat un any dir-te que la Niner rígida 100% vola, la faig volar, els resultats són excel·lents tot i que també haig de dir que com que tinc 26 també les combino, per tant no deixo res a banda, això sí, quan tornes a la 26 aquesta la mous amb més soltura, molt millor, la forma física a millorat amb la conducció de la 29ou i a més a les baixades es selecciona molt millor el terreny, no és com una doble o una amb suspensió al davant.

    Ara fa un any en tenia una, ara ja vaig per la segona.

    Si 29ou serà el futur, jo crec que en el mercat i ha d'ahaver-hi de tot, més opcions a l'hora d'escollir, ara bé que la 29ou va bé i a per tot arreu sí.

    Un bon blog, continueu així, bons articles técnics que fan que un és llegeixi les coses amb un altre aire

    ResponderEliminar