lunes, 7 de febrero de 2011

Magdalena d’hivern

A l’hivern sempre costa llevar-se dora per anar a fer una estirada de cames, i més quan des de fa uns dies anuncien que ve una onada de fred que deixarà nevada tota Catalunya (tot just fa una setmana). 



Fent cas omís a les perdicions del home del temps i a les alertes del Meteocat, deixem per més endavant la incursió planificada a la Catalunya profunda, limitant-nos a una matinal per Collserola. Total, si fa molt fred o ens mullen,  en mitja hora som a casa dutxats i calentets.

Però ves per on, el capricis del temps han volgut deixar en evidencia als meteoròlegs de torn regalant-nos un dissabte radiant de BTT per Collserola arrossegant guants, buff i demès coses d’abric a les butxaques del mallot...

Però lo millor no arriba fins al final. Desprès de 4 hores trialera amunt, trialera avall, toca donar per acabada la matinal amb una magnifica magdalena d’hivern a mig camí entre un muffin i un Coulant de xocolata. Brutal...!!!

El següent link el va penajr el Robert en un comentari d'un article del 29ous anterior, i hi podreu trobar una comparativa feta pel Chistoph Sauser entre una bici de 26" i una de 29". La valoració que s'hi fa és molt inteligent i descriu d'una manera molt acertada les ventatges i els inconvenients d'untilitzar una bici o una altre depenent del que es necessiti en cada moment. Gràcies Robert!!

1 comentario: